NEWS

3 weeks ago

⌂ 037

Eastside; a project using different layers of vernacular forms and materials to make a distinctive rural home.

Stone, vertical timber cladding, box profile corrugated metal, natural ... See more

4 weeks ago

⌂ 036

Thick steading walls that have been repaired and modified to suit the evolving needs of agriculture over the years.

The existing stone, a mix of field stones and dressed granite, will be ... See more

1 month ago

⌂ 021

Fantastic to see our project ‘Linkwood’ included in Urban Realm’s ASA20.

1 month ago

⌂ 028
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nearly there..

This almost completed project is full of character combining the best of old and new. We are very much looking forward to share some ... See more

1 month ago

⌂ 046

The start of groundworks and demolition at this alterations and extension project in the west end of Aberdeen.

Layers of the building being stripped right back to the existing granite. ... See more

2 months ago

⌂ 074

A welcomed return to site surveys and getting familiar with new projects.

This renovation project will completely transform the interior of the traditional cottage opening up to views over ... See more

3 months ago

⌂ 057

Early feasibility site layout sketches for a new home on the edge of an Aberdeenshire town.

Bound on either side by neighbouring properties each sketch has a slightly different strategy ... See more

3 months ago

⌂ 021

Linkwood has been shortlisted for this year’s Aberdeenshire Architectural and Landscape Design Awards 2020.

Delighted to be considered and fingers crossed for the final round of ... See more

3 months ago

⌂ 028

A project where tradition meets modern; an old ruin brought back to life.

The new gable additions are wrapped in slate for a contemporary take on a traditional form and material.

3 months ago

⌂ 060

A moodboard looking into large sliding doors, built-in joinery nooks and internal details.

These images form part of the design proposals that aim to open up an old coastal property to ... See more

« 1 of 8 »

© 2018 Rachael Walker Architects Ltd